Målsætning

Privat pasningsordning, en god start for dit barn.

Målsætningen for vores private pasningsordning er at skabe en tryg og sammenhængende hverdag for børn og forældre i et trykt og overskueligt miljø.

Vi lægger stor vægt på den frie leg. Leg er en vigtig del af børns dannelse, da den er med til at danne os som menneske. Den frie leg er ofte meget overset, dels fordi der ikke er tid, men også fordi, at der bliver stillet flere og flere krav til det enkelte barn. Børn bliver målt hele tiden, fordi andre forventer at de skal kunne det og det, på de forskellige udviklingstrin.

leg er afgørende for børns udvikling af social kompetencer og egenskaber som fantasi, virkelyst og kreativitet...

Vi understøtter børnenes leg og hjælper dem på vej, til den gode leg. Vi passer også på dem og hjælper dem med at løse konflikter. Vi skal ikke styre børnenes leg, men hjælpe og vejlede, på den måde mener vi, at vi får sunde og nysgerrige børn, der har mod på at møde verden og som samtidig stoler på sig selv.

De små børn oplever og forstår verden kropsligt via dets sanser. Menneskets mest basale sans er den taktil-kinæstetiske sans, det er følesansen og muskel-led sansen, og den er afgørende for barnets videre hjernemæssige udvikling.

For os er det vigtigt, at have et åben og ærligt samarbejde med forældrene.

Vi bestræber os på, at skabe et udviklende og lærerigt miljø, men hvor der samtidig tages hensyn til børns forskelligheder.

Det er trygt for børnene at møde den samme voksne hver dag, og den samme lille gruppe børn.

Vores hjem er 100% røgfrit

Ser muligheder frem for begrænsninger

Vi lægger stor vægt på motorik, læring og sund kost

Da Stine er certificeret DGI, har vi meget fokus på den motoriske udvikling hos børnene. Vi laver derfor en masse motoriske lege, hvor vi også synger og laver fagter til. I vinterhalvåret bruger vi meget BoBles, som er perfekt til motorisk udvikling og leg...

Hos os er børnene i centrum. Hverdagen foregår på deres præmisser.

 

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 20:51

Få et hurtigt og 100 % lån til kun 2 % lav rente. kontakt mig venligst ved at bruge følgende data. stefanopessina0010@gmail.com

WhatsApp: +48732104284

14.06 | 22:03

Sky experience provide cash loans from € 5000 to € 50000, and we also finance projects from € 50000 to € 300,000 at an annual rate of any person or company nee

01.04 | 23:49

E-mail: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.info
Whatsapp telefon: +12133737676

Ansøg om et lån på 3 %

06.12 | 08:02

Har du brug for et lån? skriv tilbage for flere detaljer med e-mailen nedenfor: lidyafinance9@gmail.com