Hos os er der morgenmad indtil kl. 7.30, her vil der bliver serveret havregryn, havregrød eller cornflakes, det hele er økologisk.
kl. ca 9.00 spiser vi morgen brød, som altid er hjemmebagt brød, brødet er fyldt med gode fibre, så børnene har noget energi at tager på. Vi spiser nogle gang ost og økologisk hjemmelavet marmelade til. Vi drikker vand eller hjemmelavet juice til.
I vinterhalvåret spiser vi mange appelsiner, så børnene får noget ekstra C vitamin, på denne måde, kan vi hjælpe lidt på de lange næser.
Mellem 11.30-12.00 spiser vi frokost ( alt efter, om det er små eller store børn vi har i dagplejern). Til frokost spiser vi rugbrød/ rufler, på brødet vil der været et forskelligt udvalg af pålæg, fx. æg, figne, fisk, kødpålæg, leverpostej osv... Til frokosten får vi altid grønt til. Vi servere ikke mælk til frokost, kun vand.
Et par gange om ugen spiser vi varmt mad, og altid grønt til. Der vil også være økologisk fuldkornspasta eller kartofler til.
Omkring kl. 15 spiser vi frugt, det kan f.eks være melon, æbler, pære, banan, appelsiner, vindruer, mango, ananas, og forskellige tørret frugter. Der vil altid være en bolle eller lign til, så børnene har lidt i maven indtil mor og far kommer.
Vi bager jævnligt forskellige sunde kager, knækbrød og frugtkugler som et supplement til frugten. Vi spiser meget efter årstidens frugt og grønt.
Om sommeren spiser vi de fleste måltider uden i haven, det er noget børnen rigtig nyder...