Forældrene fortæller

Forældrene fortæller med deres ord om det at vælge privat dagpleje


Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds med at have valgt privat dagpleje. Det er en fornøjelse at aflevere min datter hver morgen velvidende, at hun får en dejlig dag fyldt med leg, omsorg, nærvær - og ikke mindst sund og varieret kost.

Jeg synes det skinner igennem hvor meget de går op i deres arbejde - altid veloplagte med stort overskud til børnene samt til at tage på ture samt planlægge aktiviteter for børnene.

Jeg vil helt klart anbefale privat dagpleje til andre. Den tryghed og omsorg der udvises overfor børnene er guld værd, når de forlader den trygge base hjemme hos forældrene og i mange timer skal være væk hjemmefra.

Det mærkes meget tydeligt, at de virkelig brænder for at arbejde med børnene.

Duften af hjemmebagt brød rammer ens næse hver dag - og sommetider også duften af en sund kage eller andre sunde alternativer til slik, som selvfølgelig er fyldt med gode olier, vitaminer og mineraler.

Ved at vælge privat dagpleje ved man også længe i forvejen hvor ens barn skal passes, og man har derved mulighed for at planlægge besøg inden opstart hvilket kan hjælpe til at indkøringen bliver lettere.

Vi er ovenud tilfredse! Jeg oplever, at mit barn bliver læst og forstået og at der tages hensyn til særlige behov hos både børn og forældre. Det har også været rart at opleve, at den daglige kommunikation mellem forældre og dagplejere prioriteres højt.

Jeg er positivt overrasket over, hvor ofte børnene kommer på ture ud af huset. Jeg ser et stort engagement hos dagplejerne og deres glæde ved det de laver smitter af på børnene.  Desuden oplever jeg en stor fleksibilitet, der også får vores hverdag til at glide lidt lettere. Og så betyder den gode stemning i huset bare, at det altid er rart at aflevere sit barn i dagpleje.

Jeg ser ingen grund til ikke at vælge det private alternativ i Hvalsø: det er billigere, høj kvalitet af pasning, god kommunikation mel forældre og dagpleje, godt forældrenetværk og medindflydelse takket være forældreforeningen.

Om HSBØF...
Det er dejligt at mærke det store forældreengagement, der ligger til grund for foreningen. Vi bakker op om vores dagplejeres planer for børnene og har samtidig mulighed for selv at komme med gode ideer. Foreningen giver mulighed for både store og små projekter i fremtiden.| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 20:51

Få et hurtigt og 100 % lån til kun 2 % lav rente. kontakt mig venligst ved at bruge følgende data. stefanopessina0010@gmail.com

WhatsApp: +48732104284

14.06 | 22:03

Sky experience provide cash loans from € 5000 to € 50000, and we also finance projects from € 50000 to € 300,000 at an annual rate of any person or company nee

01.04 | 23:49

E-mail: lidyafinance9@gmail.com
www.lidya.info
Whatsapp telefon: +12133737676

Ansøg om et lån på 3 %

06.12 | 08:02

Har du brug for et lån? skriv tilbage for flere detaljer med e-mailen nedenfor: lidyafinance9@gmail.com